Posts

mid july ❤

Image
Assalamualaikum, semua ☺

Hari ni dah 21/7 dan bulan august pun tak lama dah. Maksudnya, dah tak lama nak sambung degree ni 📅 hehe sebab 1.8 tak silap umum keputusan upu. Rasa happy 😊 ada, dan sedih 😔 pun ada - ye la, sbab 7 bulan duk rumah , main ngan amsyar. Hehe. Takleh byg pisah ngan dik amsyar ni ha.

Walau macam mana pun, nesya tetap brsemangat nak sambung degree. Becausestudy is my everything. Melalui belajar dan membaca la, nesya boleh terus tambah ilmu pengetahuan tentang dunia ni dan hal sekeliling. Boleh improve self perfomance dan good value dalam diri nesya. Rindu nak rasa suasana studi. Kalau boleh ada rezeki dan peluang nanti, ingat nak further study smpai phd, insya allah 💓. Doakan nesya ye berjaya dunia akhirat. 
Apa yg best dalam mid july ni, ada banyak sgt kdrama baru update. Maklumlah duduk rumah ni, itulah slah satu fav hobi kepunyaan nesya 😅 dan ada serba sedikit value nesya jumpa waktu tgok drama hari tu. Kadang-kadang kalau korang biasa tgok kdrama ni, msti…

third of july .

It was summer out there , in another place . despite here in malaysia , it is raining lately . the song is very suit with this weather , and i'm suggesting all of you to lend some time hearing IU sing . well , her voice is undoubtly nice , beautiful and comfy too ^^
Already july this year, and 2017 also counting to end . our time really flies fast right ? and every moments we do pass, neither sometimes good nor pain for us . same goes for myself . my day typically so so but, i'm really enjoying it as i can learn something from it and growing more mature from time to time . i think so , hehe . and here i sincerely wishing all of my kind reader to have some blissful day and happy thought outhere no matter what kind of obligation came toward us . please be strong , so do i'm trying . hehe , pray for me ! that's all for today , and i'm going to write more soon and happily share with all of you . :)